Chat with us, powered by LiveChat
 

Ruim 10 jaar strijden wij voor de beste matches, de beste service, de beste relatie met opdrachtgevers, collega’s en kandidaten. We werken hard, met veel plezier, Hollandse nuchterheid en doorzettingsvermogen. We vieren successen en delen missers. Dát is Hero. Nu en over 10 jaar nog steeds.

Wij leveren interim professionals en gaan daarbij voor de perfecte match. Wij gaan verder waar een ander ophoudt. Door opdrachtgevers en kandidaten volledig te ontzorgen, door te blijven investeren in relaties, door als een netwerk te fungeren en kennis te delen. Wij zijn pas blij wanneer jij dat bent.

 

working for you

KERNWAARDEN

#ThePerfectMatch
#Superservicegericht
#Framily
#WorkHardPlayHard&Share

Hero is opgericht in:

2007

Word jij onze nieuwe collega?

“Samen zijn wij Hero”

Blog door: Jeroen de Vries, Algemeen Directeur

 

“10 jaar Hero. Een mijlpaal die ik graag met je deel. Wat zijn die 10 jaar leuk geweest. En wat zijn ze uitdagend geweest. Ondernemen betekent voor mij heel veel vrijheid, maar af en toe ook volledig in de greep zitten van je eigen bedrijf “….

“Alles draait om connectie”

Blog door: Edwin Gierstberg, Sales Directeur

 

“We hebben in de afgelopen 10 jaar een prachtige longlist mogen realiseren met A-klanten. We leven bij de gratie van deze klanten. Zij bepalen of wij het waard zijn om werk te krijgen. Onze grootste uitdaging is daarom niet alleen het maken van de perfecte “…

01Superservic_icon_WITTEACHTERGROND

#Super servicegericht

02Perfect_match_icon_WITTEACHTERGROND

#The Perfect Match

05Hollands_welvaren_icon_WITTEACHTERGOND

#Work Hard, Play Hard & Share

03Framily_icon_WITTEACHTERGROND

#Framily

meer

Wij zijn niet servicegericht, wij zijn superservicegericht! Hero heeft hart voor de interim professional en biedt haar opdrachtgevers de beste oplossing. Kwaliteit staat voorop en onze dienstverlening is snel, persoonlijk en efficiënt. We zijn te allen tijde open en eerlijk. We werken zonder tussenschakels en uitsluitend voor eindklanten. Korte lijnen, vertrouwen en partnership staan bij ons voorop.

Snel scoren past niet bij ons. Wij gaan voor de perfecte match. We selecteren alleen die kandidaten die naast de hard skills ook passen bij onze opdrachtgevers qua cultuur, mentaliteit én persoonlijke competenties. Bij ons geldt dan ook de regel bij twijfel, niet inhalen.

Handen uit de mouwen en voeten in de klei. Wij geloven in de Hollandse manier van zaken doen. Structuur, plannen, duidelijkheid. Doen wat je belooft. Maar naast hard werken hoort wat ons betreft veel plezier maken. Door samen te sporten, te dineren en te toosten op het leven. Een gezonde balans in werk en plezier dus.

Wij geloven in netwerken, in samenwerken, in familiegevoel. Hero zorgt voor haar collega’s, kandidaten en relaties. We doen graag iets voor onze omgeving en zijn actief in het verbinden van partijen en individuen, met als doel om hen verder op weg te helpen. Dat is waar wij voldoening uit halen.

Onze diensten hebben we al ingezet voor:

MEER WETEN?


Neem dan contact met ons op.
We vertellen je graag over onze dienstverlening. 

 

+31 (0)85 – 2221999
info@heromail.eu