Chat with us, powered by LiveChat
 

Team as a Service

Zorg minder door Agile-teams (TaaS)

Heeft jouw organisatie behoefte aan (een mix van) specifieke expertise voor een complexe, urgente opdracht? Maar ontbreekt het aan mankracht en kennis om dit vanuit de eigen organisatie op te lossen? Dedicated Agile-teams bieden uitkomst.

 

De zelfsturende teams zijn er op ingericht om op zeer effectieve wijze, binnen een vooraf bepaald timeframe, specifieke problemen voor jouw organisatie op te lossen. De teamleden zijn senior en beschikken elk over hun eigen – vaak zeer specifieke – expertise waarmee ze complementair zijn aan elkaar. Door deze optimale mix van kennis en ervaring brengen ze opdrachten tot een succes.

 

Intelligence verankerd

De ‘intelligence’ waarmee deze gebalanceerde teams jouw organisatie verrijken, gaat niet verloren zodra zij de opdracht hebben afgerond. Integendeel! Het is juist een van hun goals om, meteen vanaf de start al, kennis over te brengen naar jouw organisatie en te helpen bij de verankering hiervan in organisatieprocessen. Waarmee de inhuur van dit team van experts dus meer oplevert dan een succesvolle en snelle invulling van de opdracht. Het helpt de organisatie ook sneller op weg bij toekomstige projecten.

 

Planbaar, meetbaar en schaalbaar

De werkwijze van deze Hero-teams typeert zich, ingegeven door de Agile mindset, door volledige transparantie. Door jou altijd realtime inzicht te geven in de status en hun performance (via dashboards en overleggen). Op het hoofdkantoor van Hero zijn diverse werkruimtes ingericht, speciaal voor deze teams. Hierdoor beschikt jouw team over compleet uitgeruste werkplekken (tools, dashboards en andere middelen). Groot voordeel hiervan is dat je hier zelf dus geen werkplekken voor hoeft vrij te maken/in te richten. Ook dat deel verzorgt Hero voor je. Vanzelfsprekend kan het team ook op jouw locatie werken.

 

Binnen 3 weken staat je team klaar

In opdracht van uiteenlopende organisaties stelt Hero dedicated Agile teams (TaaS) samen. En dat doen wij snel! Namelijk binnen 3 weken. Indien een teamlid gedurende de opdracht vervangen dient te worden, zorgen wij binnen 48 uur voor een passend alternatief.

Download WHITEPAPER

5

voordelen van Hero Agile-teams

  1. Binnen 3 weken een uitgebalanceerd team, up-and-running
  2. Nieuwe, waardevolle kennis verankerd in de organisatie
  3. Altijd realtime inzicht in status en performance
  4. Snelle en transparante wijze van werken, met succesvol eindresultaat
  5. Volledige facilitering van compleet uitgeruste, moderne werkplekken

Meer weten? We vertellen je er graag over.

Neem contact op

Team as a Service  |  Staffing  |  Brokering  |  Payrolling