Chat with us, powered by LiveChat
 


Wat houdt werken bij Hero in?


Groeibedrijf

#Top250Groeibedrijf #4xFDGazelleAward #30%JaarlijkseGroei #Skyisthelimit

Hero is een bedrijf met ambitie. Groei overkomt ons niet, wij zetten zelf stevig in om groei mogelijk te maken. We investeren een groot deel van ons resultaat in nieuwe groei van ons bedrijf. Voor omzetgroei, maar zeker ook voor groei in kwaliteit, processen en klant- kandidaat- en medewerkerstevredenheid. Ambitie zit in ons DNA en dat brengt een enthousiaste, energieke en ambitieuze groeicultuur met zich mee.

Persoonlijke Ontwikkeling

#Ambitie #PersoonlijkeOntwikkeling #Coaching #Trainingen

Bij een groeibedrijf als Hero is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Groeien doen we namelijk samen. Doorlopend zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ook vooruit willen komen, zich uitgedaagd voelen en graag investeren in zichzelf. En de kansen die wij hen te bieden hebben met beide handen aangrijpen.

Voor alle nieuwe medewerkers verzorgen wij een gave onboarding van 2 weken. Tijdens die periode kom je alles te weten over Hero, de cultuur, de historie, de diensten én de ambitie. Bovendien nemen we je mee in alle processen, krijg je een training in de tooling en onderga je een intensief tailor-fit trainingsprogramma voor je eigen werkzaamheden. Na afloop van de onboarding blijven wij je trainen in allerlei soft & hard skills. Doordat wij werken met een interne trainingsagenda kan iedere medewerker daardoor minimaal 1 x per maand aan een training deelnemen. Daarnaast heeft iedereen een persoonlijk budget tot de beschikking om externe coaching in te kopen of seminars bij te wonen.

Wat onze overlegstructuur betreft: die is intensief en gestructureerd! Feedback vinden wij enorm belangrijk en daarom houden we onder meer daily standups en weekreviews. Maar ook diepgaande kwartaalsessies waarbij iedereen vanuit zijn eigen rol uitgebreid vertelt over het reilen en zeilen. Zodat het gehele Hero-team goed geïnformeerd blijft.

Cultuur

#Eerlijk #Duidelijk #FoutenMakenMag #FoutenMeldenMoet

We hechten enorm aan onze sterke cultuur en besteden daar veel aandacht aan. De kern van Hero is dat we altijd open en eerlijk zijn, dat alles wat we zeggen klopt. Feedback geven vinden wij heel normaal, maar altijd opbouwend en met respect. En heel belangrijk, fouten maken mag bij Hero. Maar maak je een fout of zie je dat iets fout gaat, dan meld je dit direct. Nog voordat je het probeert op te lossen. Op die manier kunnen je collega’s je ondersteunen en helpen bij het oplossen ervan. Zo voorkomen we onnodige stress en creëren we een optimaal collegiale omgeving.

Werkomgeving          
   

#Zit/StaBureaus #Werkcafe #Bar #VideoConferencingRooms #LiveDashboards #Gaaf

 

Hero is begin 2019 verhuisd naar een state-of-the-art kantoor. Uitgerust met zit/sta-bureaus, video conferencing rooms, een modern werkcafé, een bar met gameroom live dashboards per afdeling, vette sky lounge, een eigen trainingsruimte and much more.